Witaj
Strona główna
Logowanie
Rejestracja
Zamień Brixy na Balingi
Brix
Oblicz
Zamień Balingi na Brixy
Baling
Oblicz
Zamień Brixy na procenty
Wartość początkowa:
Wartość końcowa:
Oblicz
Zamień Balingi na procenty
Wartość początkowa:
Wartość końcowa:
Oblicz
Ilość glukozy do refermentacji
Poziom nagazowania [g/l]:
Objętowść piwa [l]:
Temperatura fermentacji [℃]:
Oblicz
Roztwór o podanej gęstości
Gęstość początkowa [BLG]:
Glukoza [g]:
Oblicz
Poziom nagazowania dla różnych styli
Styl
Nagazowanie mininalne
Nagazowanie maksymalne
Grodziskie
2,5
3,1
Porter
2,3
2,9
India Pale Ale
2,3
2,9
Stout
2,4
3,0
Witbier
2,6
3,4
Źródła:
github.com
piwko.com.pl
twojbrowar.pl
Patryk Skrzyński